Annons

Annons


Kycklingwrap med honungsdijon-creamcheese

Efter en vecka av skräpmat och sena kvällar under semestern såg jag (Monica) fram emot att få tillbaks lite rutiner och vardag – framförallt för Eric. Det höll dock bara i en dag. Med en sådan fin kväll (det kan ju trots allt vara sommarens finaste kväll….) gick det bara inte att vara inomhus. Eftersom vi har Södermalms barnvänligaste innergård fullkomligen kryllade det av barn och grannar ute i den varma sommarkvällen. Så istället för en ”nyttig” middag och läggdags i vettig tid – blev det korv och sen läggning.  Jag tror Eric överlever.

Annons

Hoppas på en lika fin kväll imorgon. Men då ska jag försöka ha lite framförhållning och fixa något gott i förväg så vi slipper den där korvgrillningen. Kanske blir det en sådan här god kycklingwrap…

Kycklingwrap

Kycklingwrap

Kycklingwrap med honungsdijon-creamcheese

4 wraps

2 kycklingfiléer
salt och peppar
1 msk olja

3-4 tomater
½ rödlök
200 g cream cheese
1-2 msk honung
1-2 msk dijonsenap
4 tunnbröd
1 kruksallad

 

Skär kycklingen i strimlor. Salta och peppra. Värm olja i en stekpanna och stek kycklingen tills den är genomstekt. Låt svalna.

Skär tomater i klyftor och rödlök i skivor.

Blanda cream cheese, honung och dijonsenap och bred ut på tunnbrödet. Fördela sallad, kyckling , tomat och rödlök på tunnbrödet. Rulla ihop brödet och vira lite folie omkring.

.

LÄS OCKSÅ

(0)

AnnonsAnnons
Senaste från Elle Mat & Vin
Annonssamarbete med Zeta
Annonssamarbete med Marabou